Wie we zijn

Wie we zijn

HR Financials Group komt voort uit HR Treasury, Howard Warwick Assurantien en Benefits Plus Consulting. Ons team bestaat uit een twaalf enthousiaste medewerkers en consultants, van huis uit specialisten op uiteenlopende vakgebieden, waaronder personeelswetenschap, verzekeringsrecht, bedrijfskunde en bestuurskunde.

Binnen HR Financials Group combineren we kennis op het gebied van sociale wetgeving en verzekerbare arbeidsvoorwaarden met onze ervaring op het gebied van strategisch HR-management en de ontwikkeling en implementatie van HR-instrumenten. Analyse en oplossing van HR vraagstukken gaan zo hand in hand.

HR Financials Group bestaat uit:

  • HR Financials Consulting B.V., van waaruit wij onze consultancy activiteiten verrichten. HR Financials Consulting B.V. is een onderdeel van Aon en is geregistreerd bij de AFM onder nummer 12007645. HR Financials Consulting B.V. is geregistreerd bij de AFM onder nummer 12007645. HR Financials Consulting B.V. is statutair gevestigd in Breda en bij de KvK geregistreerd onder nummer 18059360.

 

  • HR Financials Riskmanagement B.V., van waaruit wij onze activiteiten op het gebied van verzekeringen en beheer verrichten. HR Financials Riskmanagement B.V. is onderdeel van Aon en is geregistreerd bij de AFM onder nummer 12009568. HR Financials Riskmanagement B.V. is statutair gevestigd in Breda en bij de KvK geregistreerd onder nummer 18068770.

 

  • Claim & Care B.V. is onderdeel van Aon. Claim & Care B.V. is statutair gevestigd in Hilversum en bij de KvK geregistreerd onder nummer 23237384.